avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, cum procedez la sistarea pensiei atunci ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, cum procedez la sistarea pensiei atunci cînd copilul ...

Buna ziua cum procedez la sistarea pensiei atunci cînd copilul terminna masteratul precizez faptul că proprirea mia fost solicitată prin recuperatori și mi se oprește pe statul de plata trebuie sa înștiințez recuperatorii sau merg doar la juristul instituției unde lucrez?
Cel mai recent răspuns: SCA IONESCU & NOVAC , Avocat 22:54, 17 Iunie 2025
Dacă obligația de plata a fost stabilita prin hotarare judecătorească, puteți solicita sistarea pensiei prin instanta. Sau, în funcție de dispozițiile din sentinta pusă în executare, se sistează automat, sens în care trebuie sa luați legătura cu executorul judecătoresc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara nenea toto nenea toto Am de platit pensie pana in mai 2014 cand copilul implineste 25 de ani Pensia mi se opreste direct din salariu 25 % Intrebare : 1>>sistarea se face ... (vezi toată discuția)
Pensie de intretinere misca misca Buna ziua. Am o intrebare sper sa ma lamureasca cineva. Sunt major, dar nu mai studiez si as dori sa fac o actiune in instanta pentru sistarea pensiei ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere cflori2002 cflori2002 Buna ziua, un student la master (22 ani) primeste pensie de intretinere de la tata. daca s-a angajat mai beneficiaza de pensie ? daca nu, trebuie sa mearga ... (vezi toată discuția)