avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 609 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general În data de 04.05.2023 se trimit către Beta piese de ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

În data de 04.05.2023 se trimit către Beta piese de schimb ...

În data de 04.05.2023 se trimit către Beta piese de schimb a căror valoare contabilă este de 1.500 lei în vederea tratării specializate a acestora. În data de 20.05.2023 piesele de schimb se primesc înapoi.

Alte discuții în legătură

Restituirea banilor de la un magazin de piese auto gicaanechitei gicaanechitei bona ziua ... in data de 10 iunie 2015 am cumparat niste piese auto de la un magazin specializat ,cu bon fiscal,iar dupa demontare, mecanicul a constatat ca ... (vezi toată discuția)
Service gsm + magazin de piese darkynok darkynok Buna ziua. Am un service gsm care comercializeaza si piese gsm. Piese le-am important din china , le-am inregistrat in contabilitate dar exista o problema. Nu ... (vezi toată discuția)
Piesele de schimb in garantie svisarinescu svisarinescu Buna ziua, Avem avem un bun luat din Germania care s-a defectat si am primit piesele de schimb din Germania ( bunul fiind in garantie) dar montajul este ... (vezi toată discuția)