avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cheltuielile pentru cursuri online în UE se trec in ...
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cheltuielile pentru cursuri online în UE se trec in D390?

Cheltuielie pentru cursuri online în UE se trec in D390 dacă sunt pe firmă?
Bună ziua, am cod special de TVA intracomunitar pentru că vând pe ETSY. Anul acesta fac un curs online in Irlanda. Acest curs este facturat pe firmă. Trebuie trecute aceste facturi în D390 si in D301. Menționez că pe facturi plătesc TVA 19%. Vă mulțumesc foarte mult!
Ultima modificare: Marți, 17 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Facturare tva intracomunitar cosmindan08 cosmindan08 Buna ziua Eu am un SRL neplatitor de TVA dar am un cod ROI de TVA intracomunitar intru-cat vand cursuri online atat in tara cat si in UE si restul lumii, in ... (vezi toată discuția)
Achizitie intracomunitara valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Am urmatoarea situatia: am pe firma cod TVA intracomunitar si am factura din Irlanda cu TVA. In acest caz nu mai depun d390 si d301 deoarece am ... (vezi toată discuția)
Pfa neplatitor de tva in romania dar cu cod special de tva pt ca presteaza servicii intracomunitare. floryp floryp Buna ziua,un pfa neplatitor de tva in Romania ,dar care are cod special de tva pt ca presteaza servicii intracomunitare,primeste o factura din UE de la ... (vezi toată discuția)