avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 460 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Buna ziua, am si eu o problema cu un auto pe care l-am ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Buna ziua, am si eu o problema cu un auto pe care l-am cumparat ...

Buna ziua, am si eu o problema cu un auto pe care l-am cumpart si despre care am aflat la momentul in care am fost la ghiseul de inmatriculari ca sa fac transcrierea pe numele meu ca are un sechestru. Masina am cumparata de la o persoana care a cumparat-o de la propietar. Atat propietarul cat si persoana de la care am luat auto si primit fiscal pentru cuparare, eu am declarat bunul la primarie. Propietarul are documet de radiere a sechestrului eliberat de biroul executoresc pentru auto, dar are alte propiri pe conturi si din acest motiv se pare ca nu pot onmatricula auto pe numele meu. Ba rog sa imi spune-ti cum as putea rezolva acesta situatie. Va multumesc

Alte discuții în legătură

Buna seara! am achizitionat o masina care avea pus sechestru ... Necula Razvan Necula Razvan Buna seara! Am achizitionat o masina care avea pus sechestru desi eu am fiscalul proprietarului din carte,mentionez ca a mai avut 2 proprietari la primarie ... (vezi toată discuția)
Radiere auto leona777 leona777 buna ziua, ma poate ajuta cineva cu un model de cerere introdusa in instanta prin care sa obtin radierea unei masini ? va rog frumos. multumesc de ajutor ! (vezi toată discuția)
Vanzare auto, noul propietar nu se grabeste sa imi trimita certificatul de radiere Ali_Cipi Ali_Cipi Buna ziua! Pe data de 14 martie am vandut masina unui cetatean, data la care am si completatat in talon faptul ca masina a fost instrainata. Conform ... (vezi toată discuția)