avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua!Va rog mult să mă ajutați și pe mine cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua!Va rog mult să mă ajutați și pe mine cu un răspuns. ...

Buna ziua!Va rog mult să mă ajutați și pe mine cu un răspuns.
Băiatul meu este fotbalist profesionist și mâine trebuie sa reînnoiască contractul cu echipa la care este.are salariul din urmă pe 5 luni de luat iar noua conducere i.a spus că îl eșalonează in decurs de 3 ani.(pe aceasta perioada conducerea vrea sa ii faca contractul).Au calculat și vine sa.i dea cate 500 lei pe lună.Este normal așa ceva.
Copilul abia a terminat junioratul și este luat la echipa de seniori .
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 11:55, 19 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua, in principiu nu este legal, exista insa mai multe variante de solutionare in functie si de oportunitea demersurilor avand in vedere situatia prelungirii colaborarii. Dupa studierea contractului, un avocat va poate indruma catre cea mai buna varianta de solutionare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Copilul meu are autism. ce drepturi are? pydy03 pydy03 Buna ziua. Sunt mama unui baietel de 3 ani si jumatate si a unei fetite de 1 an si 2 luni. In prezent sunt in ccc pana va implini fetita meu 2 ani,pt baiat nu ... (vezi toată discuția)
Vechea echipă de conducere a asociației de proprietari nu recunoaște deciziile adunării generale și împiedică noua echipă să-și preia atribuțiile. ce ne sfătuiți? Cris D. Cris D. Buna ziua. 1. Daca in urma unei Adunari Generale Extraordinare, organizata pe baza de tabel convocator cu semnaturile de acord a peste 20% dintre membrii ... (vezi toată discuția)
Dau intrebare si cer sprijin pe dreptul muncii anamaria23 anamaria23 stiu ca elaborarea unui ccm este foarte complicata sau cel putin asa mi se pare mie ... asa ca as dori putin ajutor in ceea ce priveste ccm-ul la nivel de ... (vezi toată discuția)