avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 389 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna seara! Am pierdut un proces, si trebuie sa ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna seara! Am pierdut un proces, si trebuie sa platesc cheltuieli ...

Buna seara! Am pierdut un proces, si trebuie sa platesc cheltuieli de judecata, cum se procedeaza?
Si azi am aflat ca a ajuns la Primaria de domiciliu o adresa de la un executor prin care solicita bunuri mobile si imobile si infiintare poprire. Este in regula?
Da, este conform procedurii legale.
Aveți casă, terenuri.....`?
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2025
Dapix, utilizator
Da este în regula.zplatiti urgent pt a nu fi executat silit,urmând sa achitați și cheltuielile de executare care nu sunt mici..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cheltuieli de judecata flori9 flori9 Buna ziua, cum se procedeaza in cazul platii unei cheltuieli de judecata? Daca nu se poate plati integral suma si nici nu cadem de acord asupra transelor sau ... (vezi toată discuția)
Daune materiale+morale fanica_l fanica_l Buna ziua , Cu o intrebare va deranjez , in urma unui proces am de platit daune (morale+materiale ) in valoare de 5600 lei , se poate sa platesc aceste daune ... (vezi toată discuția)
Executare silita IoanMihai IoanMihai Buna...Am si eu o problema destul de complicata :( In urma cu cateva luni am primit la domiciliu o instiintare cu privire la o executare silita pe numele meu ... (vezi toată discuția)