avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1311 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Scutire la plata intretinerii a presedintelui de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Scutire la plata intretinerii a presedintelui de asociatie: este ...

Scutire la plata intretinerii a presedintelui de asociatie: este legala scutirea de la plata intretinerii a presedintelui asociatiei de proprietari? Eventual daca ma puteti ajuta cu indicarea unui articol din lege.
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:57, 19 Iunie 2025
Nu este legala, nu exista nici un articol de lege care sa prevada scutire de la plata intretinerii, nici macar pentru presedinte.
Puteti citi si dvs. legea in vigoare a asociatiilor de proprietari : [ link extern ]
Ultima modificare: Joi, 19 Iunie 2025
latka, utilizator
Președintele are dreptul la salariu.
Dreptul de a fi scutit nu există.
Faceți o cerere scrisa ca sa va răspundă.

București 2025

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare asociatie bloc becrisss becrisss Am inteles ca daca ai sal minim pe economie nu poate asociatia sa iti ia penalizari ca nu ai platit intretinerea?Nu am bani sa intreb un av .Cine ... (vezi toată discuția)
Plata intretinere nou-nascut MirelaDorobantu MirelaDorobantu Buna ziua Stiu ca la inceputul anului 2017 s-a dat legea conform careia nou-nascutul nu intra la plata intretinerii pana la varsta de 3 ani. In acelasi ... (vezi toată discuția)
Un locatar a facut cerere la administratia blocului pentru a ... anonim_71 anonim_71 Un locatar a facut cerere la administratia blocului pentru a fi scutit de la plata intretinerii pe o perioada nedeterminata ,pe motiv ca pleaca din ... (vezi toată discuția)