avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Tatal a decedat, el are ani de munca si in Romania si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Tatal a decedat, el are ani de munca si in Romania si in Germania ...

Tatal a decedat, el are ani de munca si in romania si in Germania si Austria. Am depus doasrul pentru pensia de urmas din romania, ca sa beneficiez de pensia din austria si germania ce trebuie sa fac?

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas aidacamp aidacamp Va rog sa-mi raspundeti daca fiul meu care tocmai a terminat liceul si a avut bacalaureatul in aceasta sesiune (reusit cu media 9,37), dar care a avut ( ca si ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas spania AlexaB123 AlexaB123 Buna ziua ! Tatăl meu a decedat acum 4 ani , pana in prezent nu am stiu de pensia de urmas oferită de statul Spaniol , eu si fratele meu beneficiez de pensie ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas de veteran de ràzboi MIHAILSANDULESCU MIHAILSANDULESCU Bunà ziua, Am si eu douà intrebari, putin cam bizare dar totusi le pun. Atât eu cat si sotia suntem Cetàteni Români cu domiciliul în Franta de peste 30 ... (vezi toată discuția)