avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1634 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Sunt angajată ca lucrător comercial din ianuarie. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Sunt angajată ca lucrător comercial din ianuarie. Azi am fost ...

Sunt angajată ca lucrător comercial din ianuarie . Azi am fost anunțați ca trebuie sa plătim 170 lei cursurile de igienă. E normal sa le plătească angajatul? Obligatorii am înțeles ca sunt dar va rog dați- mi un motiv pentru care eu ar trebui sa suport costurile acestor cursuri! Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:28, 19 Iunie 2025
1. In cazul in care participarea la cursurile sau stagiile de formare profesionala este initiata de angajator, toate cheltuielile ocazionate de aceasta participare sunt suportate de catre acesta. Prin urmare, salariatul nu are nicio obligatie de a achita aceste cursuri.

2. Vedeti si
www.avocatnet.ro/forum/discu...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs igiena Mari-Mari Mari-Mari Buna seara , Cursul de igiena se face in timpul personal sau in timpul orelor de.munca? (vezi toată discuția)
Plata cursuri de catre angajator crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Am si eu o problema sper sa ma puteti ajuta, situatia este urmatoarea: - ce se intampla in cazul in care un spital isi trimite personalul ... (vezi toată discuția)
Cine plateste taxa pentru atestatul profesional soferul sau patronul ? iulianalexandru19 iulianalexandru19 sunt conducator de autovehicul 6.5 tone (masa maxima autorizata) si doresc sa ma informeze si pe mine cineva in cunostinta de cauza cine trebuie sa ... (vezi toată discuția)