avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1453 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în Google ...

A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în Google Play. Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: BlablaT , utilizator 18:42, 10 Iulie 2025
ce sa caute in GooglePlay? e o aplicatie a guvernului. o s-o gasiti la STS, insa nu e gata
Ministerul Muncii a pus în dezbatere publică proiectul de OUG “privind introducerea unui mecanism de sprijin pentru consumatorii casnici de energie electrică aflați în situația de sărăcie energetică”. Câteva milioane de oameni vor primi un tichet, cel mai probabil cu o valoare vehiculată de 71 de lei pe lună, pentru a plăti factura la energie electrică.
[ link extern ]
Am căutat-o și eu, dar nu am găsit-o. Cineva v-a răspuns că va fi pe site-ul STS. Dar când oare?

Elena Bretean a scris:

A găsit cineva aplicația EPIDS? Eu nu o găsesc în Google Play. Mulțumesc

OUG 35/2025 a intrat in vigoare in 30.06. STS are la dispozitie 60 de zile ca sa dezvolte aplicatia si sa o faca functionala. Deci...mai asteapta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa contributie pentru cogenerare craciuniliutza craciuniliutza Buna Ziua Azi am primit factura pentru consumul de energie electrica de la Enel. Dupa vizualizare am ramas cu o nedumerire: Ce inseamna taxa contributie ptr ... (vezi toată discuția)
Invenþie stressu stressu am o idee despre o inventie si nu stiu ce sa fac cu ea pt ca nu am bani sa incep un proiect si nici nu ma pricep indeajuns sa fac un proiect si mie teama sa ... (vezi toată discuția)
Fond de reparatii - cota lunara de plata din listele afisate CristinaIChirita CristinaIChirita Fond de reparatii - cota lunara de plata, din listele afisate Astazi despre fondul de reparatii intreb comunitatea: la adunarea generala din 29 martie a.c. ... (vezi toată discuția)