avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna seara am si eu o problema va rog mult sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna seara am si eu o problema va rog mult sa ma ajutati,sunt ...

Buna seara am si eu o problema va rog mult sa ma ajutati,sunt insarcinata in 16 saptamani sarcina in care mi am luat concedii medicale 11 zile mai exact pt ca am stat la perfuzii,in data de 19.06 am anuntat ca intarzi la munca eu simtindu ma rau,am intarziat 30 de min cand am ajuns la munca angajatorul mi a zis sa plec acasa pentru ca numai vrea sa lucreze cu mine.am plecat am ajuns la urgenta mi s a pus perfuzii si eu vreau cat pot sa merg la munca,angajatorul imi trimite mesaj sa raman de tot acasa.Va rog mult ajuta ti ma ce pot face in situatia asta.
Sunteti in concediu medical?
Astazi urmeaza sa il ridic de la medicul de familie,am scrisoare medicala de la camera de garda.
In acest caz, veti sta in concediu medical, iar dupa ce-l ridicati anuntati angajatorul perioada respectiva.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Da dar angajatorul mi a zis sa stau acasa.
Angajatorul nu mai vrea sa ma primeasca deloc la munca, asta mi a scris.
Ultima modificare: Vineri, 20 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
Solicitati amanunte ce inseamna sa stati acasa .. dupa concediu medical mai reveniti sau nu la munca?

Alte discuții în legătură

Gravida are obligatia de a informa in scris angajatorul? alexandrabozga alexandrabozga Sunt salariata la propria firma, sunt însărcinată. Sunt obligata sa informez angajatorul(adica tot pe mine :)) ? Vreau sa evit toata birocrația. Afectează ... (vezi toată discuția)
Gravida cu probleme la munca Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, suntinsarcinata in 9 saptamani si am anuntat si la serviciu. de cand am anuntat totul a devenit calvar. mentionez ca am niste probleme de mentinere ... (vezi toată discuția)
Instiintare angajator despre sarcina Florin-Galati Florin-Galati Buna ziua, ma adresez dvs cu urmatoarea nelamurire. Sotia este insarcinata in 5 luni, de la 3 luni de sarcina a anuntat anajatorul verbal si printr-o ... (vezi toată discuția)