avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... operare Revisal data incetare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

operare Revisal data incetare

Un salariat a depus o cerere de incetare CIM cu acordul partilor. A solicitat incetarea incepand cu data de 30.06.2025. In Revisal, data incetare se trece 01.07.2025 cu data sfarsit 30.06.2025?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:14, 20 Iunie 2025
Data de incetare = 30.06.2025

Contractul individual de muncă poate înceta ca urmare a acordului părţilor, la data convenită de acestea. Efectele acordului cu privire la încetarea contractului de muncă se vor produce la data stabilită de părţi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal - incetare cim mitrofan emilia mitrofan emilia Buna ziua. Care este data corecta de incetare CIM? Am urmatoarea situatie: ultima zi de munca este 31 iulie si deci in decizie trec începând cu 01.08.2019 ... (vezi toată discuția)
Nedumerire zi incetare si declarare revisal ELENA2009 ELENA2009 o parere va rog, daca ultima zi de lucru a unui angajat este 18.03.2011, cu ce data face cererea de incetare 19.03.2011 (e sambata) sau 21.03 (prima zi ... (vezi toată discuția)
Incetare cim contractualrevisal Elena Micu Elena Micu Buna ziua,am nevoie de o parere...am un contract individual de munca pe contractual care inceteaza si incepand cu 01.03.2020,trece pe raport de ... (vezi toată discuția)