avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... În legătură cu divort cu minori.. am avocat sa ma ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

În legătură cu divort cu minori.. am avocat sa ma reprezinte ...

În legătură cu divort cu minori.. am avocat sa ma reprezinte însă nu înțeleg de ce nu mi-a fost comunicat termenul de divorț, doar am primit foaie la adresa soției ca s-a anulat divorțul din cauza neplatii a taxei de timbru. Avocata nu trebuia sa fie cunoscătoare de aceste detalii? În urma celor întâmplate, avocata a spus ca am fost citat la adresa greșită, ca nu s-a făcut citația la dansa la cabinet cum a cerut , iar fosta soție nu a vrut sa îmi dea citația respectivă. Însă fosta soție a spus clar ca nu a primit nimic , doar cu anularea dosarului din cauza neplatii a taxei
Pana nu aflati ce e la dosar, nu putem sti situatia. Acum reintroduceti cererea mai bine, depinde de situatie, daca aveti vreo situatie exceptionala, faceti apel...
Nu am înțeles exact răspunsul dumneavoastră. Dosarul este pentru divort , eu sunt reclamant . Întreb doar unde a fost greseala , avocata sau fosta soție, de ce am primit anularea de divorț ca motivul neplatii a taxei de timbru .
Avocata a spus ca fosta soție nu m-a anunțat cu aceste detalii , însă doamna avocat nu trebuia sa fie cunoscătoare ca îmi expira termenul de neplata a taxei ? Cum mai exact se procedează?

Cabinet de avocat Liliana Grădinaru a scris:

Pana nu aflati ce e la dosar, nu putem sti situatia. Acum reintroduceti cererea mai bine, depinde de situatie, daca aveti vreo situatie exceptionala, faceti apel...

cum adica sunteti reclamat daca sotia trebuia sa plateasca taxa de timbru, adica ea a reclamat?
Foaia mie adresata a fost trimisa la adresa unde am locuit cu fosta soție. Eu trebuie sa plătesc acea taxa .
Doar nu am fost informat de către avocat . Doar mi-a trimis foaia fosta soție cu anularea divorțului deoarece nu am plătit acea taxa. Dar nu am știut ca trebuie , nu am fost informat.

Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2025
Manuela Rășină, administrator
Pana nu vedeti dosarul nu puteti afla raspunsul. Nu imi este clar daca nu cunosteati ca se plateste o taxa pentru a fi rezolvat un caz in instanta. Daca nu cunosteati, va putea spune avocatul, insa oricum trebuia sa fiti incunostintat de instanta.

Alte discuții în legătură

Cerere de reexaminare! celentana celentana Buna! Sunt o mama a unui copil de 9 luni, casatorita de anul trecut cu sotul meu. Datorita unor probleme mai grave ce s-au ivit in scurta noastra ... (vezi toată discuția)
Intrebare procedura divort Oana382016 Oana382016 Buna ziua, am o mare nelamurire, si anume: Sotul meu a depus actele de divort in urma cu aproximativ 2-3 luni, la un avocat. Pana in acest moment nu am ... (vezi toată discuția)
Respinge ca neîntemeiată cererea de reexaminare. definitivă. stefanbel23 stefanbel23 Buna ziua, In urma cu ceva vreme am inceput un proces cu IPJ Vrancea in care solicitam anularea unui PV de contraventie pentru depasirea vitezei legale. ... (vezi toată discuția)