avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urmare a decesului matusii mele am mostenit o casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urmare a decesului matusii mele am mostenit o casa ...

Buna ziua
Urmare a decesului matusii mele am mostenit o casa in provincie .Precizez ca am acceptat mostenirea si am platit impozitele la primarie.Pentru dezbaterea succesiunii trebuie sa depun actele originale ale casei si terenului , acte pe care desi le-am cautat nu le-am gasit.
De unde pot face rost de aceste acte pentru a deschide succesiunea ?
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 18:14, 21 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În funcție de ce acte a avut matusa, va adresați instituțiilor care au emis actele respective.
Puteți începe de la Primarie. De regula, la rolul fiscal si agricol se păstrează copii după actele de proprietate ale contribuabililor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire tgf tgf Strabunica dinspre tata a decedat iar o matusa, sora tatalui are toate actele, cum pot deveni si eu mostenitor al unei supraf de teren agricol? precizez ca ... (vezi toată discuția)
Succesiune abc53 abc53 Buna ziua ,in urma decesului unei matusi(sora tatei ,care este decedat) am devenit posibil mostenitoare.Aceasta sora a tatei nu a avut copii,sotul ei decedand ... (vezi toată discuția)
Succesiune-mostenire ghergut ghergut Am o matusa ramasa vaduva dupa decesul unchiului de acum un an.Nu au avut copii. Unchiul a mai avut 8 frati in localitati diferite, din care traieste numai ... (vezi toată discuția)