am chemat in instanta preotul bisericii la care am fost pentru spovedanie pentru intrebari indecente si indiscrete, insa, dupa aproape doua luni, judecatoria nu a oferit nici un raspuns. intrebarea ar fi cine ar trebui sa se ocupe de actiunile acesteia, sau non ? cui ma pot adresa mai departe ?
În primul rand dacă va sfatuiati cu un av ați fi aflat ca un astfel de demers juridic are șanse 0 și nu datorita calității de preot a părții adverse ci pt faptul ca nu aveți un temei legal pt situația descrisa de dvs.Pierdeti timpul și probabilsi banii dacă o sa va oblige la xheltuieli de judecata.In sl doilea rand datorita volumului mare de de munca ,snr mare de dosare durează cel puțin câteva luni 3,4 5 sau chiar mai mult pana se fixează termen de judecata astfel ca in 2 luni nu aveați ce răspuns sa primiți.
gi-jane2
Moderator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Puteati pleca fara sa mai reveniti la acel preot, ii puteati face reclamație la superior, fara sa apelati la instanta.
La judecatorie, in cererea depusa, pe ce v-ati întemeiat cererea si ce ați cerut?
Puteti verifica ce s-a întâmplat cu ea, puteți verifica pe portal.
Numai cu astea nu se mai ocupau judecătorii....
aha, adica e ok sa-ti violez atat intimitatea, cat si demnitatea, sau integritatea, sa te expun unor traume, iar apoi sa ies sau sa fiu basma curata. iar dumneavoastra, avocat.
Eu reclam, eu vinovat
sexu
pe scurt ,,mama a murit ,moarte normala ,taxe la zii ,ortodocsa , noi fam am cautat loc de veci ,in cimitirul comunitatii nu erau locuri libere, cimitirul ... (vezi toată discuția)