avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua! Mama mea este in proces de dezbatere a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua! Mama mea este in proces de dezbatere a mostenirii ...

Buna ziua! Mama mea este in proces de dezbatere a mostenirii dupa parintii ei. Inainte de proces a facut intabularea casei si terenului.
Inginerul a facut intabularea pe numele Ei si nu a parintilor ei care sunt pe actul de proprietate. Binenteles ca tribunalul a respins actul. Acum inginerul nici nu mai raspunde la telefon si refuza orice mijloc de contact.
Ce poate face ea?
Poate fi tras la raspundere inginerul?
Cum se poate rectifica intabularea?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 16:59, 22 Iunie 2025
aveti extrasul de carte funciara pe numele dvs?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare act de mostenitor gabitza1007 gabitza1007 buna ziua. am si eu o mare problema. in anul 1972 bunicul meu impreuna cu bunica au cumparat un teren in suprafata totala de 299 mp. in anul 1987 bunica ... (vezi toată discuția)
Succesiune Costel Badiu Costel Badiu Buna seara , as ruga pe cineva care are idee la urm: mea intrebare: Tatăl meu a construit o casa pe terenul părinților lui ( bunicii mei) . Constructia ... (vezi toată discuția)
Costuri dezbatere succesorala baza baza cat m-ar costa , daca sunt unicul mostenitor, sa trec pe numele meu , cu acordul mamei mele, (tata decedat) si nu am facuta taxa de succesiune, sa trec curtea ... (vezi toată discuția)