avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua.In urma cu 1 an am suferit o operație ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua.In urma cu 1 an am suferit o operație artroscopica ...

Buna ziua.In urma cu 1 an am suferit o operație artroscopica la umărul drept la unspital privat .Operația nu a reușit și urmează să fac alta operatie de protezare de umăr. In aceste conditii cum pot obținerecuperarea banilor achitați pentru intervenția chirurgicală.Mentionez că sunt încadrată în handicap grav

Alte discuții în legătură

Incadrare grad handicap vizual (are rost sa ma agit?) fergus fergus Buna ziua. Stiu, imi veti spune ca singura institutie careia ma pot adresa si care imi poate spune daca ma incadrez sau nu intr-un grad de handicap este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de insotitor gev gev Buna ziua, va rog sa ma sfatuiti intr-o problema: am o matusa pensionara in varsta de 75 ani care a suferit o operatie de protezare a soldului. In urma acestei ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate dana iorga dana iorga buna ziua am virsta de 35 ani.anul trecut am suferit de doua interventii chirurgicale la coloana si la ambele articulatii ale soldului,suferind protezare la ... (vezi toată discuția)