avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Termenul pentru prima declaratie SAF-T?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Termenul pentru prima declaratie SAF-T?

Buna ziua, va rog sa ma ajutati sa imi spuneti care este termenul pentru prima declaratie SAF-T in cazul persoanelor juridice care au obligativitatea depunerii trimestriale?
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Declarația saf-t 2025 gheniga gheniga Buna seara am rugămintea daca mă poate ajuta cineva în legătură cu declarația SAF-T.In cazul unei SC neplatitoare TVA,dec se pune lunar sau trim.In cazul ... (vezi toată discuția)
A fost stabilita obligatia depunerii d.406 si pentru persoanele fără scop patrimonial? garleanu garleanu A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru persoanele fara scop patrimonial.Va adresez rugamintea sa-mi spuneti cind se depune aceasta declaratie ... (vezi toată discuția)
Intocmire si depunere d406 in cazul schimbarii perioadei tva in cursul anului accpayROM accpayROM Buna ziua, Incepand cu 01 martie 2025 societatea si-a schimbat perioada fiscala pentru TVA, respectiv a trecut de la trimestru la luna. Avand in vedere ... (vezi toată discuția)