avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1533 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru persoanele fără scop patrimonial?

A fost stabilita obligatia depunerii D.406 si pentru persoanele fara scop patrimonial.Va adresez rugamintea sa-mi spuneti cind se depune aceasta declaratie lunar pina la ce data, sau trimestrial pina la ce data.Multumesc
Ultima modificare: Joi, 5 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: garleanu , utilizator 16:01, 8 Iunie 2025
Unităţile de cult, asociaţiile de proprietari și persoanele juridice fără scop patrimonial, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, persoanele fizice care desfășoară activități cu scop lucrativ, asociațiile familiale, societățile profesionale de avocați cu răspundere limitată și cabinetele individuale de avocat, societățile profesionale notariale și birourile individuale notariale, cabinetele medicale individuale sunt exceptate de la depunerea declarației D-406 SAF-T.
Aceasta a fost prima varianta propusa de Min.de Finante-ANAF.S-a revenit si toate pers.juridice fara scop patrimonial constituite in baza OG.nr.26/2000 care tin contabilitatea in partida dubla au obligatia depunerii D406.Neclar este ca nimeni nu spune daca se depune lunar si pina la ce data sau, trimestrial pina la ce data, in special ca nu este platitoare de TVA.
Ultima modificare: Duminică, 8 Iunie 2025
garleanu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raportare saf-t 406 de catre car. Alis07 Alis07 Buna ziua! Va rog daca se poate sa primesc o lamurire cu privire la obligatia de raportare SAF T 406 si de catre Casele de Ajutor Reciproc.a ... (vezi toată discuția)
Ong, asociatii car-decl.406 saf t? Alis07 Alis07 Buna ziua! Va rog o lamurire.Ca urmare a clarificarii ANAF din 15 ian.2025,privind categoriile de contribuabili care NU au obligatia depunerii decl.406 SAF T ... (vezi toată discuția)
Declaratii lunare andreeazanfir andreeazanfir eu am avut o cifra de aface de 14000 anul trecut si 7 salariati declarate in bilant in acest caz trebuie sa depun declaratia 100.300 si 112 lunar? sau mai ... (vezi toată discuția)