avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Pot ocupa în total 2 norme, 1 de profesor și 1 de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Pot ocupa în total 2 norme, 1 de profesor și 1 de secretar scoala

Bună ziua! Sunt angajat la trei unități de învățământ, la o școală am 0,25 normă secretar, nedeterminată, la a doua școală am 0,25 normă de secretar nedeterminată și 0,56 normă de profesor pe perioadă determinată, la a treia școală am 0,44 normă de profesor pe perioadă determinată. De la 01.09.2025 la a treia școală se vacantează 0,5 normă de secretar, pot ocupa acest post prin concurs? Există incompatibilitate între cele două funcții de profesor și secretar?

Alte discuții în legătură

Bună ziua! dacă ai un contract de profesor, funcție de bază, ... simo_b03 simo_b03 Bună ziua! Dacă ai un contract de profesor , funcție de bază, și un contract la cumul 0,5 administrator., ambele pe nedeterminată, ești numit director ... (vezi toată discuția)
Cumul de funcții Marcela Elena Marcela Elena Buna seara! In cazul personalului didactic auxiliar, in speta secretar scoala, in urma vacantarii postului de secretar sef dupa pensionarea titularei, se poate ... (vezi toată discuția)
Cumul de functii Nico leta Nico leta Buna ziua, Situatia se prezinta astfel: institutia publica organizeaza concurs pentru ocuparea unui post intreg, vacant, de executie, pe perioada ... (vezi toată discuția)