avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, primesc pensia in strainatate. In octombrie ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, primesc pensia in strainatate. In octombrie 2024 am ...

Buna ziua, primesc pensia in strainatate. In octombrie 2024 am transmis certificatul de viata, formular pe care-l aveam. In mai a.c. mi s-a sistat pensia. Informandu-ma la Casa de pensii mi s-a raspuns ca nu am transmis prin noul formular. Am completat si l-am trimis pe 30 mai. Intreband cand voi primi pensia, mi s-a raspuns ca pe 22 iunie. Azi , Cand ma asteptam la o suma pt 2 luni , suma este f diminuata. Cred ca ar trebui sa corespunda sumei primite in aprilie × 2 luni. Luna : mai si iunie. In formularul de certificat de viata nu specifica nici o penalizare. Cui pot sa ma adresez in aceasta situatie ?! Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:40, 24 Iunie 2025
Adresati-va Casei Nationale de Pensii Publice/Ministerului Muncii

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, primesc pensia in strainatate. in octombrie 2024 am ... Marinette Marinette Buna ziua, primesc pensia in strainatate. In octombrie 2024 am transmis certificatul de viata, formular pe care-l aveam. In mai a.c. mi s-a sistat pensia. ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt pensionara din romania dar locuiesc in usa din ... livliz59 livliz59 Buna ziua, Sunt pensionara din Romania dar locuiesc in USA din 2018 si primesc pensia in cont bancar aici. In luna ianuarie 2025 mi s-a blocat sau suspendat ... (vezi toată discuția)
Cerere pensie de varsta aurica.slatineanu aurica.slatineanu Bună ziua, Rog să mă sfătuiți în demersul pe care intenționez să-l fac la Casa de Pensii Tulcea, după data de 22 septembrie a.c. Am decizie de ... (vezi toată discuția)