avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 656 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Salut , am achizitionat un pachet turistic in afara ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Salut , am achizitionat un pachet turistic in afara tarii in Antalya ...

Salut , am achizitionat un pachet turistic inafara tarii in antalya cu cazare si avion de la o agentie pentru perioada 22 iunie - 29 iunie , din pacate am patit un necaz mare in ziua de 21 iunie a murit tatal meu . Intrebarea mea este daca in situatie exceptionale se poate ca rambusarea sa fie 100% , am gasit ceva intr o ordonanta.ca ar fi obligati cei de la agentie sa rambuseze suma integral . Va multumesc pentru eventualul raspuns
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca aveați o asigurare de călătorie/storno cumpărată odată cu pachetul va incadrati în mod cert la riscurile asigurate.Referitor la ceea ce spuneți dvs nu cunosc, dar puteți încerca solicitând agenției o returnare,făcând dovada imposibilității de plecare în vacanta etc.
Ultima modificare: Luni, 23 Iunie 2025
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de prestari servicii Mihaela_Sim Mihaela_Sim Buna ziua, Am incheiat un contract de servicii de calatorie( croaziera) si vroiam sa stiu daca pot anula contractul in baza noii situatii pricinuita de ... (vezi toată discuția)
Indrumare pentru o sesizare Laura2285 Laura2285 Buna ziua, In luna octombrie am platit integral o excursie 2 persoane la Praga in valoare de 1355 lei, unei agentii din bucuresti. Am primit documentele ... (vezi toată discuția)
Excursie ratata cucu_bau cucu_bau Buna seara, am si eu o intrebare, X isi cumpara bilete in luna februarie pentru a merge in vacanta in luna iunie. In luna mai sufera o operatie (ernie de ... (vezi toată discuția)