Legat de angajarea in armata.
Comisia poate aproba chiar daca scrie pe adeverinta antecedente psihiatrice? Ar trebui sa aduc si o adeverinta de la medicul psihiatru care specifica ca nu exista probleme in prezent? Cei ce sunt informati cu asta poate sa imi raspunda?
Desi pot scoate o adeverinta de la medicum psihiatru precum ca sunt apt si chiar o alta adeverinta de familie de la medic privat deoarece nu sunt inregistrat in cass nu m as mai duce deoarece nu ar avea sens sa imi inchid firma eu nu mai pot progresa in viata. Am considerat ca este un serviciu de baza pana cand ma pot redresa.
gata am povestiti asta la medicul psihiatru si a spus sa nu duc niciodata referate sau scrisori medicale la medicul de familie deoarece eu nu sunt intr o boala cronica sau permanenta , el mi a spus de dinainte sa duc da eu prost ce sa ii faci. A spus ca va face el un nou referat si il voi da la medicul de familie ca sa invalideze vechiul referat.
Angajare
irinel_stan
Pentru anagajarea unui paznic in cadrul unei primarii, la concursul de ocupare a postului scos la concurs, este legal sa se ceara o experienta de minim 9 ani ... (vezi toată discuția)