avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1579 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Caut avocat pro bono pentru un caz grav de malpraxis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Caut avocat pro bono pentru un caz grav de malpraxis

Caut avocat pro bono pentru un caz grav de malpraxis intr-o clinica privata.
Nu știți situația din spitale? Fără probe nu o să rezolvați nimic.
In perioada 26 mai-05 iunie 2025 pacientul in varsta de 89 de ani, tatal meu a fost internat la sectia medicala a spitalului clinic privat.
Datorita faptului ca eu am adus un pacient pe picioare, constient si am luat acasa un pacient cu pampers si confuz si care nu se poate deplasa deloc am cerut conducerii spitalului anumite explicatii pe care eu nu le-am primit.

1.Explicatia administrarii unor medicamente asa cum a reiesit din devizele medicale de care nu am fost instiintata(de exemplu Haloperidol).
2.Explicatia faptului de ce nu a fost tratat de un hematolog in spital.
3.Explicatia vanatailor si vaselor sparte de pe tot corpul (am fotografii).
4.Explicatia degradarii starii de sanatate-eu am adus un pacient pe picioare si am luat acasa un pacient cu pampers si confuz si care nu se putea deplasa deloc.
Acum este internat la un spital de stat sa vad daca se mai poate face ceva!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
daniela22r, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare medicala Antik Antik Va supun atentiei urmatoarele: Un pacient a fost adus la camera de garda cu ambulanta de urgenta in urma unei agresiuni. Pacientul a fost externat de la la ... (vezi toată discuția)
Poate un membru al familiei pacientului formula plangerea de malpraxis? catinf catinf Buna ziua. In ce situatii poate un membru al familiei formula plangerea de malpraxis? Pacientul este in stare critica si nu se stie cat va dura aceasta stare, ... (vezi toată discuția)
Raport medical gresit ZClaudiaM ZClaudiaM As dori sa stiu daca in cazul in care am facut o investigatie medicala la o clinica privata si am primit un raport medical care s-a dovedit ulterior eronat, as ... (vezi toată discuția)