avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1171 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Bună! Am creat o serie de povesti inspirate dintr o ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Bună! Am creat o serie de povesti inspirate dintr o carte de ...

Bună! Am creat o serie de povesti inspirate dintr o carte de povesti și fabule editura Girasol menționez ca nu are autor cartea. Am preluat acțiunea.. Nu am copiat pasaje din carte totul este reaadaptat.. În plus m am mai inspirat din filmute în limba engleză de pe Youtube create cu inteligenta artificiala plus am reaadaptat povestea ratusca ceea urâtă. Va rog, vreau să știu legat de drepturile de autor.. Pot să public cartea și audio ul? Tot încerc să sun la editura dar am înțeles că este sucursala spaniola.. Multumesc.

Alte discuții în legătură

Bună ziua! intenționez să îmi deschid pe platforma youtube ... apostolbianca apostolbianca Bună ziua! Intenționez să îmi deschid pe platforma Youtube cu extindere către celelalte pagini din online (Facebook, Instagram) un blog prin care să ... (vezi toată discuția)
Respectarea drepturilor de autor in spatiul virtual Morgiana Morgiana Va rugam sa ne sustineti cu informatii referitoare la: 1. Modul in care pot fi afisate pe un site, cu respectarea drepturile de autor: a. creatii apartinand ... (vezi toată discuția)
Apel telefonic cu obscenitati mhlpo mhlpo Buna ziua. Am un anunt pentru cursuri de limbi straine. M-a sunat cineva care parea interesat de asta initial, dar apoi mi-a dat mult prea multe detalii despre ... (vezi toată discuția)