avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Clarificări contract de munca pe perioadă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Clarificări contract de munca pe perioadă determinată

Buna ziua
Cum este legal.., un contract de munca pe perioadă determinată de 3 luni, se inchide de drept sau se poate intocmi un act aditional la acest contract de munca, prelungindu se astfel pe perioada nedeterminata?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: lumifatu , utilizator 15:05, 25 Iunie 2025
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se poate intocmi un act aditional la acel contract de munca, prelungindu-se durata pe perioada nedeterminata
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cim perioada determinata - nedeterminata AthenAzcv AthenAzcv Sunt angajata a unei firme de 6 luni (CIM perioada determinata), si astazi am semnat prelungirea pentru inca 3 luni (dintr-o eroare a celor de la firma, ... (vezi toată discuția)
Prelungire contract de munca perioada determinata loredana080380 loredana080380 Buna Am intalnit o speta mai delicata si nu stiu cum sa procedez. S-a intocmit un cim per. determinata, inainte de incetare s-a intocmit act aditional 1 de ... (vezi toată discuția)
Extindere contract de munca pe o perioada determinata adibe adibe Buna ziua, In cazul extinderii contractului de munca pe perioada determinata folosind act aditional la acel contract, acel act aditional se considera un ... (vezi toată discuția)