avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 569 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Educatia fizica si sportul in incinta institutiilor ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Educatia fizica si sportul in incinta institutiilor scolare dupa orele de curs/vacante

Copii au voie sa se joace in curtea unitatilor scolare ,mai exact dupa terminarea orelor de curs sau in vacante ?in ce conditii ?in legea 69/2000 cu modificarile si completarile ulterioare nu stau precizate conditiile in care copii se pot juca pe terenul de sport din incinta scolii in afara orelelor de curs sau vacante?
Intreb pt.ca in anumite comunitati ,autoritatea locala ,sau chiar conducerea scolii ,impun anumite conditii ( WC , camere de supraveghere,paza ,etc )
Ultima modificare: Miercuri, 25 Iunie 2025
anttonnio, utilizator

Alte discuții în legătură

Intrarea in spatiul scolii in timpul vacantei Giulesti1923 Giulesti1923 Buna ziua. Am o speta un pic cam ciudatica sa zic asa. Fac parte dintr-un grup de tineri unde ne place sa practicam diverse sporturi gen fotbalul sau baschet ... (vezi toată discuția)
Pauzele dintre orele de clasa a elevilor mihaialbert mihaialbert Buna ziua, Am un copil in clasa I. Petrece 4 ore de cursuri zilnic de luni pana joi la scoala, iar vinerea are 5 ore. Nemultumirea mea este ca in pauze toti ... (vezi toată discuția)
Legi scolare marianchera marianchera De cativa ani, a fost data o lege, care iinterzice accesul copiilor in scoli dupa terminarea programului. Am citit un articol care specifica, totusi ca in ... (vezi toată discuția)