avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 440 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... E legal ca un sef de scara de la asociatia de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

E legal ca un sef de scara de la asociatia de proprietari să fie scutit ...

daca e legal ca un sef de scara de la asociatia de proprietarv sa fie scutit deb utilitati
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 10:44, 25 Iunie 2025
Nu există legal funcția de șef de scară și nu poate fi nimeni scutit de plata întreținerii.
Nu este legal, ar trebui platit, declarate veniturile, retinute si platite contributii
Ce anume atributii are seful de scara, de administrator, de presedinte?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Facilitatile sefului de scara mama_mam mama_mam bua ziua as vrea si eu sa stiu daca seful de scara nu tb sa fie trecut la plata intretinerii?(la mine pe scara in familia d-lui sunt 3 persoane iar la ... (vezi toată discuția)
Angajarea in asociatiile de proprietari sterod sterod Buna ziua, Stiu ca s-a mai discutat si anterior in aceasta sectiune despre angajarea in asociatiile de proprietari, dar informatiile sunt fragmentate si nu ... (vezi toată discuția)
Plata sef de scara si transmitere date anaf Bator Bator Plata sef de scara, transmitere date anaf, meserias. Probabil ca e un subiect preadiscutat, totusi, care sunt solutiile cele mai ieftine si legale pentru: - ... (vezi toată discuția)