avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua,am o fetiță de 2 ani născută în Spania, ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua,am o fetiță de 2 ani născută în Spania, deocamdată ...

Buna ziua,am o fetiță de 2 ani născută în Spania, deocamdată nu i am făcut nici certificatul de naștere românesc,nici pașaportul,as vrea să știu de ce documente am nevoie pentru a i le scoate,eu sunt roman ,perechea mea e din Chile doar că nu suntem căsătoriți,fetița a fost impadronata tot acești 2 ani în Spania

Alte discuții în legătură

Iesirea din tara cu copilul bgyna bgyna buna ziua>fetita mea are numele tatalui care este cetatean spaniol,eu nu am fost casatorita cu el,ea este nascuta in spania dar nu are acte are doar ... (vezi toată discuția)
Tatal la inchisoare, nu vrea sa semneze pentru iesirea din spania cu copilul Monyq Monyq Buna ziua. Sunt in Spania, am o fetita de 1 an si 2 luni nascuta aicea si este pe numele tatalui. Tatal copilului este tot roman, m-a batut si amenintat de mai ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere romanesc pentru copii nascuti in strainatate ce acte imi trebuie ca sa-l fac? nichitean nichitean buna. ma numesc luminita si am o fetita de 2 ani nascuta in spania.as vrea sa stiu ce acte imi trebuie pentre ai face certificat de nastere romanesc.eu sunt ... (vezi toată discuția)