avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. În perioada 1985-1992 am lucrat la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. În perioada 1985-1992 am lucrat la Întreprinderea ...

Bună ziua. În perioada 1985-1992 am lucrat la Întreprinderea Poligrafica Luceafarul. În 1990 a luat denumirea de SC Luceafarul SA. În 2000 a dat faliment. Am nevoie de o adeverință de vechime pentru Casa de Pensii. De unde o pot obține?

Alte discuții în legătură

Arhivele pentru fosta Întreprinderea poligrafica luceafarul ... vicks vicks Buna ziua!Va rog sa ma ajutati daca se poate cu numele firmei care a preluat arhivele pentru fosta Întreprinderea Poligrafica Luceafarul, devenita după 1990 ... (vezi toată discuția)
Spor de vechime !cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut ... EllaGabi EllaGabi Cum pot obține o adeverință cu sporul de vechime , netrecut in cartea de muncă din 1983-2000 ??? Societatea a dat faliment , arhiva este a nimănui!? ... (vezi toată discuția)
Arhivele trustului antrepriza generala carpați Aurelialita Aurelialita Am lucrat la casa republicii perioada 1986 1988 unde sa ma adresez pt vechime in munca (vezi toată discuția)