avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1759 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... arhivele pentru fosta Întreprinderea Poligrafica ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

arhivele pentru fosta Întreprinderea Poligrafica Luceafarul ...

Buna ziua!Va rog sa ma ajutati daca se poate cu numele firmei care a preluat arhivele pentru fosta Întreprinderea Poligrafica Luceafarul, devenita după 1990 SC Luceafarul SA din București. Știu ca după 1992 si-a mutat sediul în Buftea iar în 2000 a fost declarata in faliment.
Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: vicks , utilizator 20:46, 28 Iunie 2025
Incercati la Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71;
Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Cornel Vasile a scris:

Incercati la Direcţia Arhivelor Naţionale ale Municipiului București
Adresa: Bucureşti, Calea Văcăreşti, nr. 470, sect. 4.
Telefon Relaţii cu Publicul: 021/332.07.71;
Telefon Secretariat: 021/303.70.80, la interior 15251
Fax Secretariat: 021/332.52.35
E-mail: smban@arhivelenationale.ro

www.avocatnet.ro/forum/discu...

Mulțumesc pentru raspuns. Am încercat. Nu au in evidența lor date de la respectiva firma. Am încercat și la ITM, dar ei s-au înființat in anul 2000, deci nici ei nu au date. Mi-au raspuns că trebuie să găsesc lichidatorul judiciar al societății sau deținătorul legal al acesteia.
In link-ul postat se mentiona doua societati ..vedeti la ONRC ce s-a intamplat cu ele, cine a fost lichidatorul lor, luati legatura cu acesta etc.
Ultima modificare: Duminică, 29 Iunie 2025
Cornel Vasile, Consilier juridic
Vă mulțumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa de pe strada ... Nycole85 Nycole85 Bună ziua unde as putea găsi arhiva la autotitan sa de pe strada Smârdan nr 29 bucuresti,pentru adeverinta de vechime cu grupa 2-a de munca,tatal meu are o ... (vezi toată discuția)
Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice ... Ecaterina24 Ecaterina24 Buna ziua,doresc sa stiu unde este locatia arhive.i uzini electronice din Baicului -Obor orasul Bucuresti ? Pentru eliberarea une.i adeverinta in vederea ... (vezi toată discuția)
Arhiva brigada complexă antrepriza iași virgabi virgabi Am lucrat in perioada 1986-1989 la Brigada complexă Antrepriza Iași care aparținea de Centrala Antrepriza Construcții Montaj Bucuresti, mai precis ... (vezi toată discuția)