avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am un certificat de acționar moștenire de la bunică
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am un certificat de acționar moștenire de la bunică

Am un certificat de acționar moștenire de la bunică in Nr de 339 acțiuni la societatea Peco Prahova... cum pot afla valoarea lor nominală totală?
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 11:01, 21 Iunie 2025
Contactati Depozitarul Central si sa obtineti un extras de cont pentru actiunile detinute
[ link extern ] /
Mai întâi trebuie sa fie trecut in certificatul de mostenitor al copiilor titularei din certificatul de acționar, inregistrat la Depozitarul central pe numele moștenitorilor și numai după aceea se pot folosi de drepturile cuvenite doar moștenitorii, putând ridica dividendele cuvenite doar pe ultimii 3 ani de la BRD în baza buletinului.
Ultima modificare: Sâmbătă, 21 Iunie 2025
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama mea are un certificat de actionar din 1996 MaryLouissa MaryLouissa Mama mea are un certificat de actionar din 1996 care apartine bunicii(decedata) . Cum pot afla daca inca este valabil si daca se poate monetiza de catre mama ... (vezi toată discuția)
Avem un certificat de actionar la peco mures. UnicumRo UnicumRo Buna ziua, avem un certificat de actionar la Peco Mures, eliberat in 1996. Va rog daca se poate sa ma ajutati despre cum pot afla detalii despre aceasta ... (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)