avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... În anul 2019, în localitatea mea s-a elaborat un SF ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

În anul 2019, în localitatea mea s-a elaborat un SF pentru ...

În anul 2019, în localitatea mea s-a elaborat un SF pentru modernizarea unui drum de centură în faza DALI. Mai este valabil acest SF , elaborat prin contract de achiziție directă în SEAP și pentru care s-a plătit suma de 45.000 lei/ 9000 euro?

Alte discuții în legătură

Achizitii pe fonduri mirelamoldoveanu mirelamoldoveanu Am achizitii pe fonduri dar ele nu vin toate odata ci in functie de cum se semneaza cererea de finantare. Sunt neeligibile deci se suporta de autoritatea ... (vezi toată discuția)
Un beneficiar poate folosi un proiect predat si pe care nu l-a platit? amprent@gmail.com amprent@gmail.com buna ziua speta noastra suna cam in felul urmator avem un contract cu o primarie, pentru elaborare DALI . DALI s-a predat in dec 2022. aprobarea si HCL ... (vezi toată discuția)
Selectie ziar pt publicitate? otilia13 otilia13 Buna seara. Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de ... (vezi toată discuția)