avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2062 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Selectie ziar pt publicitate?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Selectie ziar pt publicitate?

Buna seara.
Societatea noastra desfasoara o activitate de interes local, consiliul local fiind asociat unic. Este necesar ca pentru a incheia un contract de prestari servicii cu un ziar pt promovarea publicitatii, sa cerem mai multe oferte de la mai multe ziare si sa alegem oferta cea mai convenabila, sau se poate incheia contractul cu ziarul pe care il consideram cel mai potrivit fara alte cereri de oferte de la ziare cu acelasi profil?
Dorim sa urmam procedura legala.
va multumesc.
Cel mai recent răspuns: soazig , utilizator 10:14, 1 August 2014
Care este valoarea achizitiei?
Este vorba de o achizitie pe fonduri UE?
2000 euro exclusiv tva pe anul 2014. Nu este vorba de o achizitie pe fonduri europene.
Va incadrati la procedura achizitie directa.
"ART. 19
Autoritatea contractantă achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform prevederilor secţiunii a 2-a a prezentului capitol, nu depăşeşte echivalentul în lei a 30.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziţie de produse ori servicii, respectiv a 100.000 euro exclusiv T.V.A. pentru fiecare achiziţie de lucrări. Achiziţia se realizează pe bază de document justificativ.
ART. 19^1
(1) În situaţia prevăzută la art. 19, autoritatea contractantă transmite în SEAP o notificare cu privire la achiziţia directă a cărei valoare depăşeşte echivalentul în lei al sumei de 5.000 euro fără TVA, în cel mult 10 zile de la data primirii documentului justificativ ce stă la baza achiziţiei realizate."

Fiind implicate si institutii publice, va sfatuiesc sa va faceti un Referat de necesitate, cele 3 NJ-uri si sa aveti totusi 3 oferte la dosar. Legea nu prevede decat document justificativ, care poate fi o simpla factura.

Intrati pe SEAP in catalogul de produse, printati inca doua oferte si cumparati online

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa lucrari Ema2013 Ema2013 Conform art.19 Autoritatea contractantă achiziţionează direct produse, servicii sau lucrări, în măsura în care valoarea achiziţiei, estimată conform ... (vezi toată discuția)
Achizitie directa facuta de institutiile publice nicolaescu43 nicolaescu43 Va rog sa-mi spuneti ce se intelege prin achizitie directa pe care o pot face institutiile publice. Pot sa cumpere bunuri si servicii pana la 15.000 de euro ... (vezi toată discuția)