avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Pe un contract de ipoteca la unul dintre ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Pe un contract de ipoteca la unul dintre proprietari ...

Buna ziua,

Pe un contract de ipoteca la unul dintre proprietari nu s-a pus CNP, practic s-a trecut in loc de CNP seria la buletin.
Ce e de facut? Banca nu a facut plata catre vanzator.
La incheierea de autentificare e trecut CNP bine.
Cred ca si la intabulare vor fi probleme.

Merge rectificat fara sa vina iar banca la notar?

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
mariustz, utilizator
Cel mai recent răspuns: Madalina Pascu , Avocat 21:00, 26 Iunie 2025
Buna ziua, notarul trebuie sa emita o incheiere de indreptare eroare, solicitati-i acest lucru.
Am solicitat, dar tot zicea ceva ca nu stie daca merge, fiindca de la banca au venit cu procura (?), nu am inteles exact, dar nu inteleg care e problema ca la incheiere de rectificare am citit ca se poate face si din oficiu nu trebuie sa fie nimeni prezent.

Intre timp banca a facut OP-ul catre vanzator, dar tot au solicitat sa fie indreptata eroarea sau sa se inscrie corect in cartea funciara.
Ultima modificare: Joi, 26 Iunie 2025
mariustz, utilizator
Faceti cerere de indreptare eroare scrisa la notar si luati nr de integistrare, daca intampinati obstacole, un avocat va poate ajuta sa solutionati la notar problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rectificare , indreptare materiala a erorii ENGFULL ENGFULL intr-un contract de vanzare -cumparare a intervenit o eroare ( in exemplarul cumparatorului doar ) legata de numele cumparatorului in loc de \"neculina\" cum ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare cumparare imobil cu mici erori georgianaflorina georgianaflorina Buna seara, Am achizitionat de curand o casa cu teren. La 3 zile dupa ce am semnat contractul am observat cu groaza cateva erori: numele fostului ... (vezi toată discuția)
Greseala in acte la notar tigrulus tigrulus Salut, Luna trecuta am cumparat un loc de parcare la subsolul blocului. Dezvoltatorul m-a trimis direct la un notar cu care fac ei actele. Initial mi-au ... (vezi toată discuția)