avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare act de identitate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare act de identitate

Buna ziua!
As dori sa-mi schimb buletinul insa mama, care este proprietarul apartamentului, este nedeplasabila si are certificat de handicap grav psihiatric. Care este procedura ca sa ma poata primi in spatiu fara sa mai fie nevoie sa o duc in fata lucratorului de la evidenta populatiei?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Bună ziua, am un băiat de 20 ani bolnav de autism, luna aceasta ... natasav natasav Bună ziua, am un băiat de 20 ani bolnav de autism, luna aceasta a expirat buletinul, pentru poza am reușit sa-l duc la politie însă pentru eliberarea ... (vezi toată discuția)
La 87 de ani fără discernamânt, viză de flotant expirată Dapix Dapix Persoană de 87 de ani fără discernamânt, cu viza de flotant expirată. Vă rog frumos, cum trebuie procedat cu serviciul EVIDENȚA POPULAȚIEI, care ... (vezi toată discuția)
Obtinerea de buletin in caz de uzufruct viager al altei persoane janinageorgescu janinageorgescu Buna seara, Locuiesc de peste 30 de ani de zile intr-un apartament impreuna cu sotul meu si cu mama mea. Mama are uzufruct viager dar eu si cu sotul ... (vezi toată discuția)