avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 461 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediile medicale in continuare eliberate dupa data ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediile medicale in continuare eliberate dupa data de sfarsit ...

concediile medicale in continuare eliberate dupa data de sfarsit concediul medical initial?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 26 Iunie 2025
Pentru certificatele medicale „în continuare”, data acordării nu poate fi mai mare decât data la care se termină valabilitatea certificatelor de concediu medical acordate anterior pentru aceeaşi afecţiune (dar dacă concediul dat anterior se finalizează într-o zi nelucrătoare, certificatul de concediu medical în continuare poate fi eliberat în prima zi lucrătoare care urmează).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical bebe.apostol bebe.apostol Buna ziua, am luat concediul medical pentru probleme de sanatate in data de 06.12.2013 pana in data de 15.12.2013.Pe data de 16.12.2013 am fost la ... (vezi toată discuția)
Concedii medicale bmariana bmariana Poate fi acordat retroactiv un concediu medical \"in continuare\", in cazul in care este necesar avizul medicului expert ? (vezi toată discuția)
Concediu medical 75% din 75% anaia anaia Am fost spitalizat 3 luni apoi am primit concediu medical tot initial desi nu am zile lucrate sau alt concediu intre spitalizare si acum recuperare . Va rog ... (vezi toată discuția)