Dacă fosta soție suntem despărțiți de 6 ani a mai stat împreună încă 5 apoi o plecat pot sa schimb usa sa nu vina sa ma controleze apartamentul este luat in rate si doar eu sm plătit ratele si acum tot vine pe la apartament ea nu are mutație pe apartament si nu am scoso eu afara
Nu e foarte relevant că doar dvs. ați plătit ratele, pentru că salariul constituie de asemenea bun comun (d0ar dacă nu ați avut convenție matrimonială...). Contează separat doar ratele plătite după divorț, însă pentru ce s-a plătit înainte, soția are o cotă-parte, atât timp cât imobilul a fost cumpărat în timpul căsătoriei, în regimul comunității de bunuri.
Ar fi bine sa transati si chestiunea apartamentului, caci schimbarea yalei, desi aparent e posibila in situatia dv., aduce urmari juridice la partaj.
Nu imi este foarte clar ce inseamna ca tot mai vine pe la apartament...
Divort
razvancococi
Buna ziua, am o intrebare referitoare la incheierea divortului. Am terminat divortul intre mine si sotie, ajungand la o intelegere amiabila, copilul a ramas la ... (vezi toată discuția)
Prima casa
luminita45
Buna ziua!!! Doresc sa imi achizitionez o locuinta prin programul prima casa, mama mea fiind coplatitor dar nu si coproprietar.Eu nu sunt casatorita ... (vezi toată discuția)