avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Întrebarea este, dacă am fost scutită de taxă de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Întrebarea este, dacă am fost scutită de taxă de timbru pe ...

Întrebarea este, dacă am fost scutită de taxă de timbru pe motiv că nu am nici un venit , și v-am pierdut procesul, mă obligă la restituirea taxei, având în vedere că situația mea financiara nu sa schimbat?

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru ContSters293705 ContSters293705 am chemat in judecata pe cineva pentru daune morale in urma unui proces penal.am pierdut pe motiv ca n-am achitat taxa de timbrui ar acuma parata cere ... (vezi toată discuția)
Acord de mediere. recuperare taxe partaj in instanta ionut101 ionut101 va rog cine poate sa imi raspunda, de ce nu pot beneficia de restituirea taxei de timbru pentru solutionarea partajului (3% din valoarea bunurilor ... (vezi toată discuția)
Taxa de timbru in apel inicole inicole intr-un proces de revendicare teren instanta de fond dispune ca reclamantii sa plateasca taxa de timbru de vreo 60 milioane lei vechi. Ei cer scutire de la ... (vezi toată discuția)