avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 648 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salut! Am semnat un contract de chirie în care scrie ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salut! Am semnat un contract de chirie în care scrie că eu ...

Salut! Am semnat un contract de chirie în care scrie că eu plătesc orice se strică. Dacă un electrocasnic vechi, de peste 10 ani, s-a stricat din uzură, trebuie tot eu să plătesc? Și dacă da, trebuie să dau banii pe unul nou (1000+ lei) sau doar pe valoarea actuală, care e de câteva sute? În plus, dacă ar trebui să plătesc reparația, costul este dublu față de valoarea actuală a electrocasnicului. Ar trebui să plătesc integral sau doar valoarea lui reală de acum? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Alexandru Surcel , Avocat 01:54, 1 Iulie 2025
E legal ca asa ati convenit.
Nu trebuie sa luați altul nou, puteți cauta ceva second-hand
Depinde cum e formulată exact clauza din contractul de închiriere care se referă la reparația electrocasnicelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt reparatiile pe care chiriasul e obligat sa le plateasca? EAgache EAgache Buna ziua, as dori sa aflu care sunt reparatiile pe care chiriasul unui apartament e obligat sa le plateasca, pt ca textul legii nu mi se pare deloc clar. ... (vezi toată discuția)
Proprietarul ameninta cu evacuarea Andrei20M00 Andrei20M00 Proprietarul apartamentului în care locuiesc dorește să mă dea afară pentru că nu îl plac ca persoană. Menționez că am un contract pe 1 an, sunt ... (vezi toată discuția)
Reparatie pentru piese cu garantie Maepetcu Maepetcu Salut am o problema cu masina personala. am schimbat distributia in toamna intrun service autorizat cu piese de origine. Mentionez ca piesele au garantie un ... (vezi toată discuția)