avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, sunt sgp și am dat la o facultate civilă ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, sunt sgp și am dat la o facultate civilă pe locurile ...

Bună ziua , sunt sgp și am dat la o facultate civilă pe locurile MApN , armata a inceput sa aibe locuri la diferite facultati. Personalul militar are de indeplinit niste conditii aflate din
" ORDIN nr. M.217 din 22 noiembrie 2019
pentru aprobarea condițiilor și criteriilor de recrutare, precum și a instrucțiunilor privind organizarea și funcționarea sistemului de recrutare, selecție și formare profesională inițială a candidaților la profesia militară" - link [ link extern ]

Problema este alta , centrul militar m-a trimis la proba sportiva/ psiho , le am promovat , indeplinesc conditiile aflate din respectivul ordin .
Insa mi au transmis că nu vor sa mi trimita dosarul pentru ca MApN nu mai vrea sa plateasca personalul care este la studii , mi au zis sa mi dau demisia sau să nu mai incerc ca ei oricum nu trimit dosarul mai departe. Este abuz ? ce fac? vreau un ajutor , eventual de un avocat jurist care ma poate ajuta deoarece ei fac un abuz in serviciu! va multumesc
Cel mai recent răspuns: Patriot132 , utilizator 23:31, 29 Iunie 2025
Ii puteti actiona in instanta , daca nu trmit documentele mai departe.
Și ce motiv să am ? Abuz în serviciu?

Cornel Vasile a scris:

Ii puteti actiona in instanta , daca nu trmit documentele mai departe.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care e legea si care sunt drepturile militarilor in legatura ... AlinAdelin AlinAdelin Care e legea si care sunt drepturile militarilor in legatura cu conditiile da cazare in timpul efectuari diferitelor misiuni, daca suntem cazati in camere cu ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca ma pot angaja in mapn! GramaAlexandru GramaAlexandru Am fost condamnat cu suspendare cand eram minor,suspendarea ar mai dura 1 an , am scos cazierul de vreo 4 ori pana acum si nu am nimic pe el vreu sa stiu daca ... (vezi toată discuția)
Angajare dumitrachecosty dumitrachecosty salut.am 32 de ani am diploma de 10 clase vreau sa stiu daca ma pot angaja in cadrul armatei ,mapn,si am facut armata la jandarmi astept un rsp ,va multumesc (vezi toată discuția)