avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Bună ziua! Va rog să mă ajutați cu sfaturi privind ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Bună ziua! Va rog să mă ajutați cu sfaturi privind atribuirea, ...

Bună ziua! Va rog să mă ajutați cu sfaturi privind atribuirea, de către o companie publică cu acționar unic primăria, a dreptului de gestionare, către o societate comerciala, a spatiilor publicitare de pe caroseria unor mijloace de transport în comun (autobuze). E nevoie de licitație publică , emitere HCL etc., ori atribuirea se poate face direct? Mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Control finante andrada_sb andrada_sb Am o nelamuriere......In cazul in care vin in control cei de la finante( controlul desfasurandu-se asupra activitatii unei societati de leasing), au dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Cod caen 7312 - clarificare caut_raspuns caut_raspuns Buna ziua, Pot presta servicii de vanzare a \'produselor\'/ serviciilor unei agentii de publicitate - in baza unui contract de comisionat - daca obiectul meu ... (vezi toată discuția)
Concesiune bunuri publice. Ovidiujuncu01 Ovidiujuncu01 Buna seara. Va rog sa ma ajutați cu câteva răspunsuri. O persoana juridică a deținut un contract de concesiune a unui teren si clădire intr-o comuna. ... (vezi toată discuția)