avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 671 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Ce coduri caen folosesc pentru a deschide un PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Ce coduri caen folosesc pentru a deschide un PFA?

Buna ziua!
Ce coduri caen folosesc pentru a deschide un PFA avand activitate
1. contabilitate PFA
2.Cenzorat asociatii proprietari
3. Administrare condomimii?
Multumesc!
Ultima modificare: Sâmbătă, 28 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Constantin Nita , Contabil 19:10, 28 Iunie 2025
CAEN 6920 (Rev. 3) - Activități de contabilitate și audit financiar; consultanță în domeniul fiscal ( inlcude si cenzoratul)

CAEN 6832 - Alte activități pentru tranzacții imobiliare pe bază de comision sau contract (pt. Administrare condomimii.)
[ link extern ]
Multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce caen pt pfa?-sunt economist cristi_cc cristi_cc Buna ziua, Ce caen as putea folosi pentru a putea face o colaborare cu o firma de consultanta? Nu am gasit cod caen pentru servicii economice. Ce cred eu ca ... (vezi toată discuția)
Servicii de contabilitate primara pe cod caen 6920 andoria andoria Buna ziua, Se poate folosi codul CAEN 6920 pentru a executa servicii de contabilitate primara, fara a fi membru CECCAR, in cadrul unui SRL? Este nevoie ... (vezi toată discuția)
Caen 741 - consultanta in afaceri ContSters83018 ContSters83018 cumva avand ca pricipal obiect de activitate, grupa 741, inseamna ca se pot efectua servcii de consultanta financiar bancara? daca nu, ce caen mi-ar ... (vezi toată discuția)