avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Poti cumpara un apartament pe firma?
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Poti cumpara un apartament pe firma?

Poti cumpara un apartament pe firma si sa-l folosesti ca folosinta familiara ca patron?
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: gergica g , utilizator 07:58, 30 Iunie 2025
Ce cumperi pe firma, trebuie folosit pentru nevoile firmei. Altfel, se poate sesiza ANAF si nu se poate deconta pe firma drept cheltuieli deductibile.
Multumesc pentru informatie.Cu stima.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare asigurare rca cu contract de comodat vioviod vioviod Pt. a folosi masina patronului in interesul firmei am incheiat un contract de comodat . Atunci cand am platit sigurarea (RCA), firma de asigurari a taiat ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat pentru masina niko79 niko79 Buna ziua! Tin contabilitatea unui SRL si ma intereseaza daca se poate incheia un contract de comodat pentru masina intre administrator (asociat unic), in ... (vezi toată discuția)
Regimul fiscal al cheltuielilor cu locuinta de serviciu inchiriata CarmenDia CarmenDia Am rugamintea sa ma ajutati intr-o speta mai putin obisnuita. Este vorba de un SRL cu 2 asociati, sot si sotie, sotul administrator desemnat prin statut, ... (vezi toată discuția)