avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 293 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale pentru deschiderea unui depozit de materiale de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

pentru deschiderea unui depozit de materiale de constructii ...

Bună ziua! Am si eu o intrebare,pentru deschiderea unui depozit de materiale de constructii este necesar o anumită zonă. Poate fi amplasat în interiorul unei localități sau doar la periferia localitati? Multumesc anticipat pentru raspuns!

Alte discuții în legătură

Aprobari punct de lucru mesteruana mesteruana buna,va cer ajutorul in urmatoarea problema: sotul meu nu obtine venit (a fost somer,s-a terminat si ordonanta si acum e pe liber).Avem ceva bani pusi deoparte ... (vezi toată discuția)
Atelier de tinichigerie și vopsitorie Raul05 Raul05 Bună ziua! Am 23 de ani si as dorii sa îmi deschid un atelier de tinichigerie și vopsitorie auto. Sunt la inceput si nu stiu exact ce am nevoie si care sunt ... (vezi toată discuția)
Acord vecini la pfa Ramo_davi04 Ramo_davi04 Buna seara! Locuim in mediul rural, iar de curand sotul meu a deschis in curte un depozit de materiale de constructii, sub forma de PFA.Nu am cerut acordul ... (vezi toată discuția)