avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale aprobari punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

aprobari punct de lucru

buna,va cer ajutorul in urmatoarea problema: sotul meu nu obtine venit (a fost somer,s-a terminat si ordonanta si acum e pe liber).Avem ceva bani pusi deoparte si o casa in constructie la tara intr-o zona in care se construieste foarte mult.Ne-am gindit sa deschidem o firma prin care sa vindem materiale de constructii.Sediul firmei sa fie in apart.de la bloc iar punctul de lucru in una din camerele casei in constructie.Am intelesc ca pentru sediul social se acorda autorizatia de mediu samd de principiu doar prin simpla stampilare dar in cazul punctului de lucru cum se obtin aprobarile? Vine cineva si verifica spatiul sau care sunt conditiile obligatorii de indeplinit.Camera respectiva are geamuri,usa,dar nu este tencuita pe interior.
Multam anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: Valeriu Chirita , Avocat 14:48, 4 Aprilie 2007
Acum sa fim seriosi: nu poti deschide un magazin de materiale de constructii intr-o camera. Gandeste-te cati paleti de BCA intra intr-o camera. Iti propun mai degraba sa mergi pe comert intermediar cu materiale de constructii. In acea camera vei vinde numai materialec care ocupa un spatiu de depozitare cat mai mic, iar pentru cele mari : BCA, fier beton , ciment, adezivi, etc preiei doar comenzile, cumperi materialele de la un distribuitor si le livrezi direct la benefiacia la localita unde ti-o indica. In caz contrar va trebui sa ai un spatiu mult mai mare .
credeam ca se poate intelege ca intr-o camera nu voi depozita BCA,plasa sudata samd,astea pot sta si afara.Intrebarea era de aprobarile pe care trebuie sa le obtin pentru punctul de lucru.Multumesc oricum pentru efort.:D
De ce nu deschizi sediul acolo unde faci depozitul:-/
Autorizatie de mediu nu-ti trebuie decat pentru anumite produse, gen tiner, vopsea...:O
Pai acolo face depozitul. Am inteles ca in curte.
Pentru deschiderea punctului de lucru pe 5153 nu aveti nevoie de aprobari speciale.

Alte discuții în legătură

Aprobari punct de lucru mesteruana mesteruana buna,va cer ajutorul in urmatoarea problema: sotul meu nu obtine venit (a fost somer,s-a terminat si ordonanta si acum e pe liber).Avem ceva bani pusi deoparte ... (vezi toată discuția)
Infiintare depozit materiale de constructii in mediul rural ionutiaz ionutiaz Detin un teren intravilan(situat in mediul rural) destul de mare pe strada principala avand ca vecini alte locuinte, aici as vrea sa deschid un depozit ... (vezi toată discuția)
Structura metalică pentru a depozita mobila second hand LuciaP91 LuciaP91 Buna ziua. Dorim sa facem o hala din tabla pe structura metalică pentru a depozita mobila second hand. Și nu știm cum sa o declaram, spațiu de ... (vezi toată discuția)