avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Salut, Eu beneficiez de ajutor de somaj dar m-am ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Salut, Eu beneficiez de ajutor de somaj dar m-am hotarat sa fac ...

Salut,
Eu beneficiez de ajutor de somaj dar m-am hotarat sa fac niste bani in plus prin curierat de mancare. Am semnat un contract de asociere in participatie cu o firma. In cazul acesta, mai pot beneficia de somaj ?

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj ionmircea ionmircea Am plecat din orasul natal in cautarea unui loc de munca, in prezent fiind angajat la o firma cu carte de munca(castig minim pe economie) si cu o vechime de un ... (vezi toată discuția)
Contract furnizare de bunuri adi46 adi46 Revin cu precizari la problema pusa de mine. Contabila mea sustine ca daca trei furnizori se asocieaza sa imi livreze acelasi tip de bunuri acest lucru este ... (vezi toată discuția)
daca nu-mi semnez demisia, pot sa-mi inchida cartea de munca la litera a sau sa nu-mi mai vad banii??? kopysto kopysto Lucrez la o firma care este lider international in domeniul productiei instalatiilor termice, din noiembrie anul trecut pe postul de reprezentant vanzari pe ... (vezi toată discuția)