avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Am un control de la ITM și majoritatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Am un control de la ITM și majoritatea sunt soferi ...

Bună ziua! Am un control de la ITM și majoritatea sunt soferi TIR. Concediile de odihna le acorda când termina cursa, au în fiecare luna. Cum ar trebui sa arate programarea concediilor de odihna având în vedere ca nu știu cursele la începutul anului?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:55, 30 Iunie 2025
Macar o perioada estimativa sa aveti , chiar daca nu ar fi exacta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract lucru timp inegal beurer95 beurer95 Buna ziua,lucrez la o firma de transport,sunt sofer de autobuz,as dori sa imi spuneti,faptul ca in contractul de munca este precizat impartirea programului de ... (vezi toată discuția)
Refuz aprobare concediu Vioreld Vioreld Buna ziua! Avand in vedere ca nu mi-am efectuat concediul de odihna pentru anul 2015 conform programarii, zilele ramase neefectuate pentru anul trecut (si ... (vezi toată discuția)
Modificare salarii soferi de tir Alina Alina Alina Alina Buna ziua avem urmatoarea speta in care va solicitam in mod respectuos ajutorul. Avand in vedere situatia de criza resimtitta la nivel mondial ... (vezi toată discuția)