avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1313 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Am functionat fără prelungirea acordului de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Am functionat fără prelungirea acordului de funcționare.

Bună ziua am primit o notificare de plată de 655566,20 lei de la primărie pt că am functionat fără prelungirea acordului de funcționare.Se pare că au scos legea cu confiscarea veniturilor dar una e venitul și altul e profitul.Suma reprezintă vânzările pe 6 luni de la înștiințare că a expirat acordul de funcționare.Eu nu înțeleg de ce nu au sigilat intrarea până la eliberarea acordului.
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Un sfat!!!!!! va rog!!! casa casa Acum 2 ani am facut un antecontract de vanzare-cumparare pt o casa, cand i-am achitat o cincime din pretul casei. la acel moment nu avea cadastru si nici ... (vezi toată discuția)
Eliberare autorizatie de functionare ioana16sorina ioana16sorina buna ziua. pute-ti sa imi spune-ti si mie daca am deja eliberata de catre primarie o autorizatie de functionare de anul trecut anul acesta trebuie sa mai ... (vezi toată discuția)
Taxă pentru eliberarea/vizarea autorizaţiei act. alimentaţie publică keniko01 keniko01 După 5 ani de funcţionare (bar-cod CAEN 5540), acum două săptămâni am primit înştiinţare de la primărie că avem de plătit retroactiv pe 5 ani taxa ... (vezi toată discuția)