avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Am peste 45 de ani și sunt studentă la o ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Am peste 45 de ani și sunt studentă la o universitate de stat. ...

Am peste 45 de ani și sunt studentă la zi
la o universitate de stat. Aș avea nevoie să mă angajez part-time, începând din luna noiembrie. Potențialul angajator vrea să știe dacă poate
beneficia, în cazul meu, de subvenția din partea statului pentru cei care
angajează persoane cu vârstă peste 45
Ultima modificare: Luni, 30 Iunie 2025
Crinistela, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 01:39, 1 Iulie 2025
Măsura de stimulare a angajatorilor conform art.85 alin.(1) din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, cu modificările si completările ulterioare
Şomeri în vârstă de peste 45 ani
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic oug 30/2020 mdurus78 mdurus78 Se poate cumula somaj tehnic cu subventia (Măsura de stimulare a angajatorilor conform art.85 alin.(1) din Legea nr.76/2002 privind sistemul asigurărilor ... (vezi toată discuția)
Subventie pentru angajare persoana peste 45 ani adria05 adria05 Am vazut ca statul acorda subventii pe firmele care angajeaza persoane peste 45 ani.Intrebarea mea este aceste persoane trebuie sa fie in somaj sau este ... (vezi toată discuția)
Facilitati angajator in caz de angajare somer peste 45 de ani Cons67 Cons67 Exista prevazut in legislatie vreo facilitate pentru angajator in cazul angajarii unei persoane peste 45 de ani aflate in somaj (scutire/reducere CAS, CASS si ... (vezi toată discuția)